ponedeljek, 23. maj 2011

Bicikl 2011

Četrtek, 19. marec nam je pod organizacijsko roko učitelja športne vzgoje Janeza Poljanška pripravil občinsko prvenstvo Bicikl 2011. V letošnjem letu so na prvenstvu sodelovali tudi učenci PŠ Sovodenj, PŠ Lučine, PŠ Javorje, OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas in OŠ Poljane, tako da je končna udeležba štela 42 sodelujočih kolesarskih navdušencev.

Otroci od 10 do 14 let, ki imajo opravljen kolesarski izpit, so se preizkusili najprej v znanju cestno-prometnih predpisov, odpeljali vožnjo po središču Poljan in svoje spretnosti preizkusili na kolesarskem poligonu.

Rezultati za mlajšo kategorijo (4. in 5. razred):

3. mesto: Matic Reberšek, OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas
2. mesto: Nejc Jereb, OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas
1. mesto: Marcel Šubic, OŠ Poljane

Rezultati starejše kategorije (6. – 9. razred):

3. mesto: Martin Polenšek, OŠ Poljane
2. mesto: Matjaž Buh, OŠ Poljane
1. mesto: Eva Krek, OŠ Poljane

Tekmovanje je potekalo pod pokroviteljstvom OŠ Poljane, Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Republike Slovenije in avtošole Praktikum.
Za sodelovanje se na tem mestu zahvaljujemo tudi vsem učiteljem, ki ste nastopili v vlogi ocenjevalcev, kuhinji, ki je poskrbela za malico, učencem 9. razreda, ki so skrbeli za ozvočenje, ekipi Jureta Kumra, ki je izjemno hitro pripravila rezultate ter Mojci Šubic, ki je povezovala program. Hvala šoferjema, ki sta skrbela za varnost v središču Poljan in PU Škofja Loka.
Se vidimo naslednje leto:))))

Uspehi javorskih biciklistov: Manca Kos (5. mesto), Gašper Režen (9. mesto).

Iskrena hvala tudi Meti in Darku Kosu, ki sta naše kolesarje spremljala na poti v dolino in nazaj in jih ob cilju pogostila s hladnim presenečenjem.

HVALA.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vabljeni h komentiranju ...